Salvesen Fineart

Tegning kultiverer mot:

Tegning kultiverer mot:

Se for deg at du skal tegne akt for første gang. Du har lite til null erfaring, og nå delvis frivillig plassere deg selv i et rom med andre du kanskje ikke kjenner så godt, pluss en naken modell.

Ikke bare skal du forsøke å lære noe på kort tid, men også prøve å gjengi en modell. I tillegg føler du kanskje på et slags unnskyldningsbehov, når tegningen din ikke ble helt 100...

Videre sammenligner du deg selv med alle de andre du mener er bedre enn deg. Når andre ser tilbake på deg, får du lyst til å gjemme tegningen din. Lyder det kjent?

Men har du tenkt på at du også er veldig modig?

Modig fordi du som deltaker har valgt å trosse en mengde ubehagligheter du føler på for å lære deg å bli god i noe. Trosse motgang og selvkritikk uke for uke, og for at du ikke gir deg selv om du ikke alltid får det til. Allerede ligger du langt forran alle de som dro en tynn unnskyldning i frykt, men ikke møtte opp selv om de hadde lyst.

Å tegne handler ikke bare om å bli god i noe, men å vokse, og vi vokser mest når vi utsetter oss for de tingene vi er mest redd for.

Main image: f22photo

Share This :

Har du spørsmål?

Still et spørsmål eller fortell oss hva dine interesser er, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.