Salvesen Fineart

Velkommen til vår offisielle nettside!

Velkommen til vår offisielle nettside!

Nå er omsider nettsiden vår lansert, og det er med stor glede at vi nå, høsten 2022, lanserer ett nytt og enda bedre tegnetilbud med en rekke tilrettelagte kulturaktiviter for alle i Arendal kommune og omeng.

Vi er stolte av høstens program hvor en rekke utdanningstilbud innen tegning nå er tilgjengelig. I tillegg holder vi egne tegnekvelder med modell som lover deg en vitaminpille i form av tegning, latter og hygge.

Etter en lang periode med nedstengning og pandemi, kan Salvesen Fineart nå invitere til egne kurskvelder, et steg for steg modulprogram innen akademisk tegning og egne tegneopplevelser i sammarbeid med andre aktører, som ønsker å bruke tegning som en opplevelse.

Et inkluderende tilbud

For alle er hjertelig velkommen til å lære seg å tegne, enten du er, ung, voksen pensjonist, beboere på institusjonene med familie og venner, kunstner, profesjonell aktør, mentor eller ansatt i bedrift.

Vi har også siden oppstarten i 2021 fått et nytt og utvidet team med to modeller, en fotograf og en instruktør (megselv). Vi ønsker også frivillige hjelpere, og oppfordrer engasjerte, kulturinteresserte og andre tegneglade til å ta kontakt hvis de vil bli med i dette arbeidet med å videreutvikle en klassisk kunstkursskole på Sørlandet.

Frivillig

Vi er mange som jobber på ulikt vis for et inkluderende og aksepterende samfunn i tråd med gode verdier, og sammen skal vi sørge for at Sørlandet får det tegnetilbudet det så sårt trenger etter pandemien!

Salvesen Fineart holder til i lekkert lokale på Munkehaugen Kultursenter i Arendal Kommune. Adressen er Munkegaten 4. 4838 - Arendal.

Jeg er også veldig fornøyd med å ha fått slik en god plassering i hjertet av Arendal ved Munkehaugen Kultursenter, og responsen er allerede over all forventning! Jeg gleder meg videre til å fortsette å gjøre mitt for at miljøet for Klassisk figurativt kunst skal kunne vokse og ha sin naturlige plass i denne flotte byen! 

Kanskje ses vi?

Tusen takk & Velkommen! 

mvh, 
Rudolf Aarli Salvesen 

Grunnlegger, Salvesen Fineart - Atelier

Mob: 90022399

E-post: salvesenfineart@gmail.com

Share This :

Har du spørsmål?

Still et spørsmål eller fortell oss hva dine interesser er, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.